Etichete

, , , , , ,

O intamplare reala demna de banc si un banc.

Toti cei care lucreaza cu publicul stiu deja ca fiecare zi e o noua aventura emotionala in incercarea de a explica persoanelor carora se adreseaza algoritmul de functionare a sistemului pe care-l gestioneaza.

O fata (M.G.) lucreaza la un magazin de incaltaminte (este filiala unui mare magazin). Astfel intr-o zi intra in magazin un grup de oameni. Se uita la incaltaminte, se plimba prin magazin si se opresc langa M.G. care aranja incaltamintea pe raft. „Femela dominanta” a grupului incepe sa vorbeasca in italiana cu fata.

M.G. intelegand italiana la nivel de conversatie ii da toate informatiile de care avea nevoie femeia. Ati observat genul de persoane care desi au 1,5 m inaltime te privesc de sus desi tu ai 1,7 m inaltime? Reprezentanta grupului avea cam 1,5 m. M.G., mandra fiind ca a putut ajuta o persoana sa se descurce intr-o tara straina ii zambeste si isi vede de treaba mai departe. Femela dominanta se intoarce la 180 de grade si incepe sa vorbeasca cu cei din grupul ei in… in …in romana. REIAU. „Femela dominanta” a vorbit cu vanzatoarea in Romania in limba italiana si cand s-a intors in grupul ei de rurali a inceput sa vorbeasca in romana perfect. Povestea nu se termina inca. „Femela Alfa” se intoarce catre M.G. si continua discutia anterioara in limba italiana. Nu este o barfa, stiu povestea direct de la sursa de la M.G.

Ceea ce am descris mai sus vorbeste de la sine.

In loc de concluzie as vrea sa va spun o snoava:

Un cetatean din satul Cracii Doamnei, judetul Valcea se intoarce din mall. Isi cumparase o pereche de GHETE si un CEAS. Nu erau cu nimic aparte dar erau noi. Si pentru ca omul vroia sa se faca observat se plimba pe ulitele satului poate cineva il intreaba de noile achizitii. Toata lumea il ignora. Vede pe marginea drumului un caine zdrenturos, batut, cu coada intre picioare. Se apropie de el si tipa:

Ce te uiti ma? Daca iti dau un SUT dormi DOUA ORE.”

(Cand spune sut arata catre ghete, cand spune ore arata catre ceas.)

Povesteste-mi prin ce intamplari ai trecut tu cu frustratii.

Reclame