Etichete

, , , , , , , , , , , , , ,

Fiecare dintre noi trebuie sa suferim de una dintre cele doua dureri: durerea disciplinei sau durerea regretului. Disciplina cantareste grame, regretele cantaresc tone. – Jim Rohn.

Daca ai o nemultumire legata de o persoana sau un eveniment stabileste la fata locului toate detaliile. Nu lua problema cu tine mai departe. Pentru ca te va consuma mai mult cu fiecare gand. Tu vei nutri sentimente de ura fata de cealalta persoana si ea, probabil, la fel pentru tine.

Insa in momentul in care esti in lipsa ei tu te lupti de fapt cu tine, cu constiinta ta despre celalalt si nu cu constiinta celuilalt. Dialogul tau interior e unul fals, e o discutie a ta cu tine, a egoului tau cu sufletul tau. Iar daca tu esti o persoana puternica in argumente sau critici atunci toata forta ta, evident distructiva, o vei descarca tot in tine nu in celalalt. Cu cat esti mai puternic cu atat mai mult rau iti faci tie.

Conflictul interior iti sporeste nivelul de nemultumire si nu-ti arata puterea de a te exprima intr-o posibila confruntare viitoare.

De aceea invata ca : O PROBLEMA SE CONSUMA PE LOC SAU DELOC.

Daca nu termini ce ai inceput, vei fi ingropat sub un munte de probleme neterminate. – Bruce Hyland.

DESCOPERA-TE!

Reclame